Min häst- och ridblogg

Hej!

Kul att just du hittat till min hästblogg! Vi är många hästintresserade runt om i landet och jag är en av alla dessa hästtjejer som tillbringar en stor del av mitt liv i stallet och på hästryggen. Jag gillar egentligen all typ av hästsport, alltifrån trav till hästhoppning och dressyr, men jag är särskilt förtjust i att ta långa ridturer i skogen.

Jag har hållit på med hästar sen jag var jätteliten. Med en ridintresserad mamma och en hästtokig storasyster så föll det sig ganska naturligt att även jag testade på ridning. Jag fastnade direkt och har fortsatt med ridning genom alla år. I dag är jag 35 år och har egna barn som inte riktigt delar mitt stora intresse. Just nu är det fotboll och handboll som gäller, även det helkul att titta på när det är dags för match så nu har mitt liv berikats med ytterligare sporter.

Jag har haft några olika hästar genom åren som gått. Star Zero var min första lilla ponny som jag älskade över allt annat, och det är också efter henne som den här bloggen är uppkallad: Staro. I dag har jag en åttaårig nordsvensk kallblodig travare, en stabil och härlig häst som jag döpt till Skumpan. Jag tycks ha en förkärlek till namn som börjar på S. En tradition som jag tänker fortsätta med.

För att hinna med alla aktiviter och mitt stora intresse så jobbar jag halvtid och driver ett eget företag på halvtid. Tack vare det egna företaget kan jag själv till viss del välja vilka arbetstider som passar, för är det något som alla med hästar vet så är det att det är en enormt tidskrävande hobby.

I bloggen tänkte jag berätta lite om mig själv, hästlivet och hästsporten.